Nu este rău să te uiți la filme pe tabletă sau smartphone, dar parcă nu e nici extrem de confortabil. Chiar dacă nu ai un smart TV în casă, tot te poți conecta la el cu telefonul, ca să te folosești de un ecran mai mare pentru filmele și serialele tale preferate. Cum?

1. Un cablu ar fi suficient

Îți trebuie un televizor cu mufă HDMI și un cablu USB-C - HDMI pentru telefonul tău. Din acel moment, poți vedea pe televizorul tău ceea ce faci pe telefon, fără să ai nevoie de o conexiune WI-FI sau de o parolă.

2. Un gadget de streaming cum îți sună?

Dacă nu vrei să mai auzi de cabluri și adaptoare, pentru că deja ai prea multe, atunci există câteva dispozitive de streaming care te vor ajuta să îți conectezi foarte ușor telefonul la televizor. Poți încerca Roku Streaming Stick, Miracast ChromeCast sau AirPlay (pentru cei care au iPhone sau iPad).

Bonus: Printr-o consolă

Dacă tot ce vrei este să te uiți la Netflix pe televizor, mai există o cale prin care poți face asta, chiar dacă nu ai un Smart TV, și fără să incluzi telefonul în ecuație.

Vei avea nevoie de o conexiune la internet și de o consolă montată la TV. Nintendo Wii, Playstation 4 și Xbox One pot fi foarte simplu utilizate pentru a urmări Netflix pe televizor.