În fiecare an apar noi modele de gadget-uri mai performante și cu tot felul de funcții care au rolul de a ne ușura activitățile de zi cu zi, fie că vorbim de telefoane mobile sau tablete, fie de multe alte dispozitive la care nu ne-am fi gândit cu câțiva ani în urmă.

În acest context poate părea dificil să fii mereu la curent cu ultimele apariții și, mai mult decât atât, să știi ce face fiecare în parte și cum să le folosești corect. Din fericire, există numeroase soluții care te pot ajuta să ții pasul cu cele mai noi apariții de pe piața gadget-urilor și pe care ți le prezentăm în continuarea articolului:

Mergi la evenimente și conferințe

În fiecare an sunt organizate evenimente speciale pentru pasionații de tehnologie care vor să vadă cu ochii lor și să testeze cele mai noi tehnologii. Două dintre cele mai populare astfel de evenimente care au loc la noi în țară sunt Bucharest Technology Week și Internet&Mobile World în cadrul cărora au loc atât conferințe, cât și expoziții unde sunt prezentate cele mai noi gadget-uri, roboți, drone, tehnologii VR, aplicații tech și nu numai.

Aici te poți întâlni direct cu profesioniștii care dezvoltă soluții tech atât pentru mediul de business, cât și pentru cei pasionați care vor să afle ultimele noutăți în materie de dispozitive inteligente.

Intră pe site-urile producătorilor

Probabil că cea mai bună modalitate să ții pasul cu ultimele apariții de pe piața gadget-urilor este să urmărești chiar site-urile producătorilor. Acestea au de regulă secțiuni cu știri sau noutăți de unde poți afla tot ce te interesează despre un anumit produs, dar și dacă au apărut între timp noi gadget-uri mult mai performante.

Dacă verifici site-urile producătorilor poți afla din timp despre ultimele apariții, imediat ce au fost lansate. Acesta este și cazul celor de la IQOS care au anunțat că noile dispozitive IQOS 3 și IQOS 3 Multi sunt disponibile de acum și în România. Ambele versiuni sunt îmbunătățite, mai sofisticate și mai ușor de folosit, față de versiunea anterioară, în timp ce IQOS 3 Multi permite până la 10 experiențe de utilizare fără reîncărcare.

Urmărește canalele de Social Media

Majoritatea site-urilor de tehnologie sau bloguri au pagini de Social Media unde actualizează constant informații despre produse, adaugă review-uri și postează despre cele mai noi apariții în materie de tehnologie și gadget-uri. Iar cum cel mai probabil ești prezent constant în Social Media, fie că vorbim Facebook, Twitter, Instagram sau YouTube, poți să te abonezi la fiecare pagină care te interesează.

Astfel, vei fi mereu la curent cu cele mai noi știri, evenimente și produse care apar, fie că ești interesat de un anumit gadget sau pur și simplu vrei să explorezi lumea digitală.

Citește bloguri tech

O altă modalitate ca să afli tot ce apare nou, dar și părerile unor specialiști este să urmărești bloguri de tehnologie. Pe bloguri vei găsi cu siguranță review-uri și stiri despre produsele care te interesează. În plus, te poți abona la newslettere ca să primești notificări de îndată ce apare un gadget nou pe piață.

În plus, poți să citești comentariile celorlalți utilizatori, poți intra în discuții și poți pune întrebări despre ceea ce te interesează.

În concluzie, există numeroase moduri în care poți să fii la curent cu ultimele apariții din domeniul tehnologiei și să afli când sunt lansate noi gadget-uri performante, fie că mergi la evenimente, citești bloguri sau scrollezi pe paginile de Social Media.

Sursă foto: Shutterstock