Aceasta este similară cu varianta 10.4, dar vine cu un procesor mai bun, Kirin 820. Comparativ cu procesorul Kirin 810, componenta vine cu patru nuclee Cortex-A76, dar cu o singură configurație de memorie – 6GB RAM și 128GB spațiu de stocare (care poate fi extins cu ajutorul unui card microSD).

Dincolo de detaliile legate de performanță, între cele două există mai multe similitudini decât diferențe. MatePad 5G are același ecran LCD de 10.4 inci, cu rezoluție de 2,000 x 1,200 px. De asemenea, vine cu aceeași cameră frontală de 8MP, are patru difuzoare montate pe suprafață și patru microfoane pentru captarea sunetului.

Capacitatea bateriei rămâne la 7.250 mAh, dar viteza de încărcare crește la 22,5 wați (de la 18 wați). Astfel, în 30 de minute bateria ajunge la 30%, iar o încărcare completă durează 2 ore și 30 de minute.

Huawei MatePad 5G poate fi deja precomandată în unele regiuni, în variantele de culoare White și Gray. Încă nu se știe exact dacă produsul va fi disponibil la nivel global. 

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: