În termeni de aspect, acest nou iPad seamănă cu Air 4, doar că vine la pachet cu Face ID, cu toate că ipoteza nu e foarte realistă, ținând cont de faptul că generația anterioară de iPad-uri a avut un preț de vânzare de la 300 de dolari. Astfel, imaginile ar putea să arate fie diferite prototipuri cu care Apple experimentează în acest moment, fie două noi modele iPad care ar urma să fie anunțate în cadrul evenimentului iPhone 12.

Randările ar putea fi cele ale generației a 8a de iPad-uri, asta în condițiile în care despre Air 4 au mai apărut informații care nu pot fi în totalitate corelate cu imaginile. De exemplu, distincția ar putea explica diferența de module biometrice, din moment ce producătorul trebuie să găsească o metodă pentru a diferenția un iPad de 329 de dolari de unul de aproape 500 de dolari și, în același timp, să mențină o distanță suficient de mare față de gama Pro.

Mai e puțin și vom vedea și ce va anunța Apple exact, dar și ce zvonuri se vor confirma, odată cu evenimentul din luna octombrie, dar toate informațiile arată că va fi unul plin de noutăți cu cel puțin șapte dispozitive noi și spectaculoase – patru noi iPhone-uri, două modele iPad, un nou Apple Watch 6, dar și o versiune inovatoare a AirPods. 

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: