Genius va prezenta o serie de periferice activate prin Bluetooth, inclusiv difuzorul SP-975BT cu tehnologie NFC si mausul Traveler 9020BT.

SP-975BT: Permite utilizatorilor sa conecteze dispozitivele mobile la difuzor doar printr-o atingere, folosind tehnologia NFC. Acest difuzor compact ofera posibilitatea de a asculta muzica preferata, dar si de a participa la conferinte, datorita microfonului incorporat. In plus, multumita tehnologiei IP54,  dispune de sistem anti-praf si este rezistent la apa, aceste caracteristici facand difuzorul perfect pentru a-l transporta in calatorii. 

Traveler 9020BT: Folosindu-se de tehnologia Bluetooth 3.0, acest maus se poate conecta foarte usor cu un PC, notebook sau tableta cu Android, doar printr-o apasare a unui buton. Venind in cinci culori la moda, acest maus Genius se potriveste oricarei aplicatii.

Sistemul de sunet surround GX Gaming 2.1 SW-G2.1 2000 

Alaturi de perifericele mobile, la stand va fi expus si sistemul de sunet special creat pentru pasionatii de gaming - GX SW-G2.1 2000. Cu un subwoofer de 6.5 inci, care ofera un bass de 29 wati, 2 sateliti a cate 8 wati ce pot fi montati pe perete si un panou de control separat, acest sistem surround ofera un sunet excelent pentru jocuri. Genius va expune, de asemenea si alte produse din seria de gaming GX: casti, tastaturi, mausi si mauspaduri.

Pe langa difuzoarele Bluetooth si seria GX Gaming, Genius va introduce o serie de produse inovatoare, incluzand accesorii wearable si accesorii de fitness si sanatate. De asemenea, vor fi prezentate si cateva accesorii care sunt compatibile cu cele mai noi telefoane smart si tablete.