Primul model dezvăluit de Harley-Davidson este superb și se numește Serial 1. Numele Serial 1 este o referință la „Serial Number One”, porecla pentru cea mai veche motocicletă Harley-Davidson construită în 1903. Designul bicicletei, cu anvelopele albe, șaua, mânerele din piele și cadrul elegant negru, sunt menite să aducă aminte de acel prim prototip.

Harley-Davidson nu a oferit niciun detaliu tehnic, așa că putem doar specula doar în legătura cu puterea, dimensiunea bateriei, autonomia și prețul.Pe baza fotografiilor, Serial 1 pare să aibă un motor cu acționare centrală, un sistem de transmisie cu curea (posibil un sistem Gates Carbon despre care se știe că este de lungă durată), o baterie, faruri și stopuri integrate pe cadru și accente din piele.

Și alți producători auto intră pe acest segment. BMW produce biciclete și motociclete electrice, Audi are biciclete electrice pentru escaladări montane, Mercedes-Benz își face propriul scuter electric. Rămâne de văzut când vom afla mai multe detalii despre bicicleta Harley, cât va costa și când se lansează.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: