Cea mai recentă versiune de ochelari inteligenți de la Huawei vine în trei stiluri cu rame Boston, Wellington și Aviator și lentile de vedere sau de soare. Vin cu difuzoare puternice de 128 mm și microfoane care permit accesul la asistentul Celia de la Huawei. Ochelarii rulează HarmonyOS și sunt destinati utilizatorilor vor să asculte muzică astfel, să preia apeluri sau să dicteze notițe.

Ochelarii inteligenți pot da informații în legătură cu sănătatea ochilor, dar pot și să avertizeze purtătorul despre postura incorectă a acestuia. Ochelarii sunt rezistenți la stropire, iar durata de viață a bateriei este evaluată la 16 ore de utilizare mixtă, cu 4,5 ore de convorbire și până la 6 ore de ascultare a muzicii.

Prețul începe de la 1.699 CNY (266 USD) pentru modelul cu lentile prescrise, în timp ce versiunea pentru ochelari de soare va costa 1.899 CNY (299 USD). Ambele sunt disponibile pentru comandă în China începând de astăzi.
MateBook X Pro 2022 este cel mai recent laptop ultraportabil din gama Huawei MateBook. Vine cu chipset-urile Intel Rocket Lake, un ecran tactil de 14,2 inchi cu rezoluție de 3120 x 2080 pixeli, rată de refresh de 90 Hz și un raport de aspect 3:2 și o baterie de 60Wh. Notebook-ul cântărește doar 1,38 kg și are 15,5 mm grosime.

Ecranul are o luminozitate de 500 de niți și acoperă întregul gamut de culoare de P3. Laptopul are patru porturi USB-C și o mufă de căști. La interior, alături de procesoarele Intel, se regăsesc 16 GB memorie RAM și un SSD de până la 1 TB.

Modelul cu Intel i5 costă în China 1490 de dolari, iar modelul de top cu i7 și 1 TB SSD ajunge la 1961 de dolari.
Huawei MateBook X Pro 2022, la fel ca și versiunile anterioare, vor rula Windows. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: