Samsung printr-un nou moment extrem de dificil dupa retragerea de pe piata a telefonului Galaxy Note7. Samsung a fost nevoita sa recheme de la clienti 2.8 milioane de masini de spalat de top!

Motivul? Tot exploziile! 730 de unitati au explodat provocand 9 accidentari, a anuntat U.S. Product Safety Commission (CPSC). "Vorbim de un risc foarte serios cu aceste masini de spalat au explodat" a spus Elliot Kaye, presedintele CPSC. "Sunt multe raporturi".

El a adaugat ca partea de sus a masinilor de spalat defecte nu era "suficient de bine securizata din cauza unui defect de design". Lista tuturor modelelor afectate poate fi gasita aici

Cei de la Samsung ofera 3 optiuni pentru remedierea situatiei. Prima - reparatie gratuita a masinii de spalat acasa ce include rezolvarea defectului partii de sus a masinii de spalat. Persoanele afectate primesc un an suplimentar de garantie.

Samsung ofera si optiunea de a primi o reducere la cumpararea unei noi masini de spalat (indiferent daca e marca Samsung sau nu). Aceasta optiune include instalarea unei noi masini si scoaterea celei defecte.

Iar cea de-a 3-a optiune reprezinta primirea in totalitate a banilor daca au cumparat masina de spalat in primele 30 de zile de la anuntul rechemarii.

Samsung si CPSC nu au oferit momentan vreun raspuns la cererea celor de la Mashable.