Lenovo anunta lansarea noii aplicatii software WRITEit, care imbunatateste experienta scrisului de mana pe dispozitivele compatibile cu „pen”. WRITEit transforma scrisul de mana cu ajutorul unui „pen” intr-o solutie optima, permitand utilizatorilor sa scrie in aproape orice camp. Solutia software functioneaza pe dispozitivele Lenovo cu sistem de operare WIndows® 8 selectate cu digitiyer, pen activ sau cu tehnologie AnyPen, oferind feedback si corectie in timp real. Toate aceste avantaje incurajeaza utilizatorii sa foloseasca un pen in loc sa foloseasca o tastatura, avand parte de o experienta de scriere mai rapida si mai precisa.

Libertate de scriere aproape oriunde

Spre deosebire de experienta de scriere pe alte dispozitive actuale, WRITEit permite utilizatorilor sa scrie in aproape orice camp care permite inserarea de text, chiar daca acest lucru se intampla intr-o aplicatie care nu are suport nativ pentru stilou. Aceasta capabilitate duce scrisul de mana pe dispozitivele mobile de la o noutate specifica si limitata la un instrument viabil. WRITEit deschide o noua lume de posibilitati de scriere in afara aplicatiilor specifice de luat notite sau pentru desenat. De exemplu, utilizatorii pot scrie cuvinte de cautare direct in browser-ul web, in loc sa foloseasca tastatura tactila care apare pe ecranul tabletei. WRITEit isi dovedeste eficienta si in cazul e-mailurilor, postarilor din social media sau in cazul formularelor online.

WRITEit - instrumente de scriere si editare in timp real

WRITEit ruleaza in background in timp ce utilizatorii scriu, convertind in timp real scrisul de mana in caractere de text. Cei care folosesc aplicatia vor fi surprinsi de instrumentul de sugestii automate, care ofera o alternativa pentru cuvintele necunoscute, ajutand la evitarea greselilor. O colectie de comenzi prin gesturi usureaza, de asemenea, si editarea.

Citate

“Daca tehnologia touch a schimbat fundamental modul in care consumatorii folosesc un PC sau alte dispozitive in prezent, tehnologia scrisului de mana a avut o intarziere pana acum, cand a aparut WRITEit,” spune Mark Cohen, vicepresedinte, Ecosystem and Monetization Business Group, Lenovo. “Utilizatorii ne-au transmis ca vor o experienta mai naturala, intuitiva si corecta, iar WRITEit ofera exact aceste lucruri.”

Disponibilitate1

WRITEit este disponibil pentru urmatoarele dispozitive cu stilou: ThinkPad® YOGA™, ThinkPad Helix, ThinkPad 10 si YOGA Tablet 2 8-in cu sistem de operare Windows si tehnologie AnyPen™. Utilizatorii acestor dispozitive pot descarca WRITEit gratuit incepand cu 15 aprilie pe link-ul acesta. Lenovo va aduce tehnologia WRITEit pe alte produse pana la finalul anului.

1Toate ofertele sunt supuse disponibilitatii. Unele produse pot fi disponibile doar in pietele selectate. Lenovo isi rezerva dreptul de a modifica ofertele de produse si specificatiile acestora in orice moment, fara un anunt prealabil.