Compania Lenovo va lansa in perioada urmatoare o multime de produse din categoriile notebook, desktop, workstation si inclusiv telefoane, au spus reprezentantii acesteia in cadrul unei videoconferinte. Noul presedinte pe EMEA, Eric Cador, si vicepresedintele si COO-ul pentru aceasta regiune, Francois Bornibus, au vorbit de o "explozie" de dispozitive in aceasta categorie.

Compania Lenovo a terminat mare parte din procesul de integrare a Motorola in cadrul sau, cumparata de la Google cu 3 miliarde de dolari anul trecut. "Ne pregatim pentru Windows 10", spun sefii Lenovo pe Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

In urmatoarea perioada are loc targul de tehnologie Lenovo Tech World, la care vor participa in calitate de invitati Brian Krzanich, CEO Intel, Satya Nadella, CEO Microsoft, si Robin Li, chairman si CEO Baidu. Acestia vor vorbi, pe 28 mai, la Beijing, despre noile trenduri din domeniu si despre inovatiile aduse de Lenovo.

Compania chineza tocmai si-a anuntat rezultatele pentru trimestrul al patrulea si pentru anul fiscal 2014/2015, raportand in cazul anului fiscal un venit de peste 46 de miliarde de euro, in crestere cu 20%.

Lenovo a vandut in intregul an fiscal 60 de milioane de computere (isi pastreaza primul loc in piata de opt trimestre), 76 de milioane de smartphone-uri (locul 3 mondial), 12 milioane de tablete si 600.000 de servede (locul 3).