Acesta este disponibil la rezoluție 2K, 4K și 8K, diagonala ecranului începe de la 81 de inci și se extinde până la 325 de inci (adică aproximativ 8,2 metri).

Printre opțiunile premium pe care le oferă display-ul se numără configurațiile unice precum 32:9, datorită tehnologiilor UltraStretch Dual 2K și Dual 4K, precum și unghiul de vizualizare de 160 de grade pe orizontală și verticală, datorită diagonalei incredibile

Fiecare display vine la pachet cu interfața webOS a LG, care oferă o redare foarte fluidă a conținutului venit dintre dispozitivele de înaltă definiție conectate, media playere încorporate sau cele conectate. Iar cu noua telecomandă proprietarii au acces la opțiuni nenumărate, precum strălucirea, ajustarea modului de imagine și gestionarea conținutului.

Anunțul LG a oferit mai multe detalii despre specificațiile tehnice la care se pot aștepta utilizatorii de la acest nou megadisplay - dar toate la un cost pe măsură. Produsele din seria Extreme Home Cinema a LG încep de la 70.000 de dolari și poate ajunge până la 1,7 milioane de dolari.

Totuși, reprezentanții companiei au argumentat că modelele Extreme vin la pachet cu garanție adițională și cu alte servicii oferite de profesioniști.Cu toate acestea, e greu de imaginat că doritorii vor sta la coadă să cumpere obiecte din această gamă atât de costisitoare. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: