Anul acesta, LG Display vine cu o abordare mai elegantă asupra acestei idei și propune un display TV OLED de 55 de inci, atașat unui scaun care te poziționează în locul ideal pentru a te bucura de toți pixelii.

„Media Chair” este, deocamdată, un concept, nu un produs - cel puțin nu în prezent. LG Display susține că lucrează alături de o companie coreeană care produce scaune de masaj, pentru a reuși să transforme ideea într-un produs disponibil pe scară largă, la nivel comercial.

Deși Media Chair nu integrează încă sisteme de masaj robotizate, conceptul are integrată o structură de vibrații, prin intermediul difuzoarelor implementate, care fac fotoliul să vibreze pentru a produce sunet. În ceea ce privește televizorul, acesta are un panou OLED curbat de 55 de inci, care oferă „distanța focală perfectă pentru o experiență de vizionare optimă”, au transmis reprezentanții companiei. Acesta poate oscila între modurile portrait și landscape, poți apăsa un buton pe panoul de control, iar televizorul rămâne mereu în poziția ideală de vizionare, indiferent de mișcarea scaunului. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: