GForGames / De pe 24 aprilie va putea fi cumparat de catre doriti Apple Watch, existand multe variante ce pornesc de la 349 de dolari si ajung pana la 10.000 de dolari pentru versiunea cu aur de 18 karate. 

Apple mizeaza mult pe acest smartwatch insa ar putea sa aiba o mare problema - unul dintre principalii fabricanti de Apple Watch, Quanta, nu se descurca prea bine cu productia. Se pare ca pana la 70% dintre produsele finale provenite de la Quanta sunt defecte din fabricatie! Quanta intampina si probleme din cauza numarului insuficient de angajati.

De aici vine si prima veste buna - Apple, Quanta si Foxconn au ajuns la un acord astfel ca cei de la Foxconn sa ofere 3.000 de oameni care sa se alature Quanta intr-o tentativa de a creste si imbunatati capacitatea de productie. Niciuna dintre cele 3 companii mentionate nu a comentat aceste informatii.

Un zvon aparut sustine ca Apple doreste sa produca 3 milioane de smartwatch-uri pentru prima zi de lansare cand produsul va fi disponibil. Pre-comenzile vor incepe pe 10 aprilie, astfel ca cei 3.000 de angajati Foxconn care au mers la Quanta pot salva situatia.