Analistul Ming-Chin Kuo din cadrul firmei TF Internationa Securities a scris într-un raport că Apple va include aceste procesoare pentru prima dată pe laptop-urile Macbook Pro de 13,3 inci. Potrivit lui Kuo, producția pentru acest laptop-uri va începe în câteva luni pentru o lansare la final de 2020 sau început de 2021. Înafară de schimbarea procesorului nu vor fi prea multe lucruri diferite la acestă versiune de Macbook Pro.

Tot Kuo crede că Apple va folosi procesoarele ARM și pe Macbook Air pentru final de 2020 sau început de 2021. De asemenea, el mai preconizează că Apple va lansa două versiuni de Macbook Pro, de 16 și 14,1 inci, cu ecrane cu tehnologie mini-LED la finalul anului următor.

Nu este nimic surprinzător aici deoarece Apple lansează noi versiuni de laptopuri o dată pe an sau o dată la doi ani. Va fi interesant să vedem dacă în 2020 vom vedea același model de laptop, însă cu procesoare diferite: unul cu Intel și altul cu Apple ARM.

Apple susține că acestă nouă componentă va face ca laptopul să aibă o autonomie și mai mare datorită unui consum eficient de energie și va aduce și alte îmbunătățiri ale experienței de utilizare. 

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: