Așadar, este de așteptat ca sud-coreenii să prezinte viitoarele telefoane S11, căștile, dar și următorul model de telefon pliabil, Galaxy Fold 2.

Revenind la căștile wireless, Samsung promite introducerea tehnologiei de reducerea zgomotului de fundal, dar și o creștere a autonomiei bateriei.

Potrivit documentelor depuse de Samsung către autoritatea americană FCC, căștile Galaxy Buds+ vor avea o baterie mai mare. Fiecare cască va avea o capacitate de 150 mAh, iar în carcasă se va afla o baterie de 600 mAh.

Carcasa actualului model Galaxy Buds are o baterie de 400 mAh, iar fiecare cască în parte găzduiește o baterie de 100 mAh.

Așadar, noua versiune va avea o capacitate a bateriei cu 50% mai mare. Căștile actuale au o autonomie de 13 ore (șapte ore de la carcasă), iar 15 minute de încărcare îți oferă 1,7 ore de ascultare.

Căștile wireless Galaxy Buds+ vor fi echipate cu un spațiu de stocare de 8 GB, vor fi oferite în variantele alb, argintiu, negru și galben, iar prețul ar trebui să fie unul premium.