Astfel, Razer a lansat un nou accesoriu prin care vrea să-I cucerească pe utilizatorii de Android. Este vorba despre un controller special Razer Kishi, compatibil cu toate telefoanele ce rulează acest sistem de operare. Inițial, el a fost dezvăluit la CES 2020, în luna ianuarie, acolo unde a câștigat și două premii.

Controllerul promite să ofere o precizie extraordinară și posibilități multiple de personalizare a experienței, datorită celor două thumbstick-uri analog, dar și a multiplelor controale cu funcții variate.

La nivel de design, Razer Kishi seamănă foarte mult cu Nintendo Switch, mai ales atunci când smartphone-ul este introdus în partea de mijloc. Mai mult, controllerul vine și cu două butoane analog de tip trigger și două butoane bumper.

Razer Kishi este compatibil cu o gamă foarte largă de telefoane ce rulează sistemul de operare Andoid și promite să ofere o experiență fără lag, datorită compatibilității prin USB-C. Acesta costă 90 de euro, iar în următoarele luni se pregăteste și o variantă pentru telefoanele Apple.

________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: