Pe 21 iulie OnePlus dezvăluie oficial nou telefon și accesoriile sale. Iar o nouă imagine apărută pe Internet ne arată cum vor arăta căștile wireless OnePlus Buds. Mai mult, OnePlus a lansat un teaser pe Instagram care sugerează că perechea de căști va costa mai puțin de 100 de dolari.

Viitoarele căști vor fi disponibile pe negru, albastru și alb. Interesant este că acesta vor suporta sunet de tip Dolby Atmos și vei putea să-ți găsești căștile, dacă le-ai pierdut cumva, cu opțiunea „Find my Device”. De asemnea, OnePlus Buds ar trebui să ofere șapte ore de utilizare continuă și 30 de ore cu încărcarea din cutie. OnePlus Buds cântăresc 4,6 grame, în timp ce cutia ajunge la 36 de grame.

Carl Pei, co-fondatorul OnePlus, a apărut el însuși purtând căștile în timpul unui interviu cu Marques Brownlee pe YouTube.

Căștile care vor fi dezvăluite odată cu noul OnePlus Nord seamănă cu cele ale Vivo. Asta nu este surprinzător având în vedere că OnePlus și Vivo sunt branduri ale conglomeratului chinez BBK Electronics, care mai deține brandurile Oppo, Realme și iQoo. Totul va fi făcut oficial pe 21 iulie.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: