Samsung, Huawei și Motorola au venit în 2019 cu o varietate spectaculoasă de device-uri pliabile și promisiuni multiple pentru useri privind productivitatea lor în viitorul apropiat. 

Realitatea a fost însă alta. Atunci când device-urile nu au venit cu probleme majore de construcție, așa cum s-a întâmplat cu Galaxy Fold, prețul pentru un astfel de smartphone a descurajat cumpărătorii să își facă planuri concrete de achiziție.

Telefoanele pliabile reprezintă un compromis destul de scump care promite un ecran mare, dar fără o capacitate îndeajuns de spectaculoasă de a înlocui trei device-uri dintr-un foc, adică: telefonul, tableta și laptopul.

Însă dorința userilor de a avea un display mai mare rămâne. Așa a apărut castAway, o carcasă de smartphone care vine cu un display secundar integrat. 

Aceasta se poate conecta cu orice dispozitiv pe iOS sau Android, poate lucra în paralele cu telefonul chiar și atunci când este scos din carcasă, se poate transforma într-o tastatură mai mare, un trackpad sau un controller pentru jocuri, vine cu touch-screen, WiFi, Bluetooth, camere frontale și pe spate și jack audio, are sloturi pentru carduri SD integrate și te poate ajuta să îți mărești capacitatea de stocare a telefonului.

Mai mult, bateria inclusă în carcasă te va ajuta să îți prelungești durata de viață a telefonului tău.

Ca dimensiuni, carcasa este disponibilă pe Indiegogo pentru 5.8 inch, 6.3 inch și 6.9 inch.

castAway™ case from castAway Development Co. on Vimeo.