Compania Nothing a lansat primele sale căști, modelul ear (1) - aproape complet transparent, cu active noise cancellation, dar și cu încărcare wireless.

Design-ul lor este unul unic, pentru că atât carcasa de încărcare, cât și căștile sunt realizate în totalitate din plastic. Astfel, utilizatorii pot vedea printr-o parte a carcasei și au ocazia să zărească inclusiv componentele căștilor wireless.

Acestea cântăresc doar 4,7 grame fiecare și suportă conectivitate Bluetooth 5.2, alături de codecuri SBC și AAC. Fiecare cască răspunde la comenzi tactile pentru controlarea modului de redare și a opțiunii de active noise cancellation. Căștile pot fi conectate la dispozitive Android și iOS, oferă două niveluri noise cancellation, alături de un mod care permite receptarea sunetului din mediul înconjurător fără înlăturarea căștilor.

ear (1) au o autonomie de patru ore de ascultare continuă cu noise cancelling activat și pot ajunge pânp la 5,7 ore fără ANC. Carcasa de încărcare oferă până la 34 de ore de redare.

În ceea ce privește prețul, căștile Nothing ear (1) ajung la 99 de euro și vor fi disponibile în 45 de țări, inclusiv în SUA, Europa, Marea Britanie și India, începând cu 31 iulie.

Compania Nothing a fost înființată de Carl Pei, co-fondator OnePlus, cu finanțare din partea lui Tony Fadell (ex-Apple, Nest), Kevin Lin (Twitch), Steve Huffman (Reddit), Casey Neistat (YouTuber) și Google Ventures, printre alții.

___________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: