Razer a prezentat Nari Ultimate, căștile wireless de gaming echipate cu tehnologia Razer HyperSense, care oferă efecte haptice pentru cea mai captivantă experiență atât în timpul jocurilor, cât și în timpul vizionării de filme sau audiției de muzică.

Tehnologia Razer HyperSense a fost dezvoltată în colaborare cu Lofelt, unul dintre liderii tehnologici din Germania, specializat în implementarea inteligentă a efectelor haptice cu scopul de a crea experiențe captivante și naturale.

Tehnologia se bazează pe folosirea unor difuzoare speciale, care generează feedback haptic, incluzând totodată și capacități avansate de redare stereo, pentru a îmbunătăți orientarea în spațiu pe baza sunetelor reproduse.

Razer HyperSense este compatibilă cu jocurile, muzica și filmele fără să fie nevoie de o integrare specială, semnalul audio fiind convertit în feedback haptic în timp real.

Căștile au fost proiectate punând accent și pe confort, ele folosind o bentiță care se ajustează automat, cupe pivotante care se potrivesc oricărei forme de cap și pernițe care includ un gel răcoritor, ce previn senzația de disconfort pentru o perioadă mai lungă decât cele cu spumă cu memorie.

Pernițele cu gel răcoritor încorporează și canale ascunse care cresc gradul de confort al purtătorilor de ochelari.

Razer Nari Ultimate încorporează de asemenea și tehnologia THX Spatial Audio, lansată odată cu Razer Kraken Tournament Edition.

Această caracteristică asigură crearea unui efect realist de spațialitate, redând sunetele poziționale într-un mod natural.

Volumul sunetului și a conversațiilor din timpul jocului pot fi ajustate atât în modul wireless, cât și în modul de funcționare cu firul conectat, dispozitivul fiind compatibil atât cu PC, Xbox, PlayStation, Nintendo Switch, cât și cu dispozitivele mobile.

Noul Razer Nari este disponibil în trei versiuni: Razer Nari Ultimate, Nari și Nari Essential. Razer Nari Ultimate oferă cel mai bun raport valoare/preț pornind de la 199,99 de Euro.

Razer Nari cu prețuri de la 149 Euro oferă același confort și încorporează aceleași tehnologii ca Razer Nari Ultimate, cu excepția Razer HyperSense.

Razer Nari Essential se concentrează pe experiența wireless de bază, păstrând tehnologia THX Spatial Audio și îmbunătățirile de confort la prețuri pornind de la 99.99 Euro.