Realme Watch a fost dezvăluit recent în India, acolo unde a atins rapid un record de vânzări, în doar două minute. 15.000 de unități la un preț de 45 de euro au fost epuizate imediat.

Realme Watch este construit în jurul unui display color de 1,4 inci și vine la pachet cu 12 aspecte distincte ale ecranului. Dispozitivul are și funcția de monitorizare a ritmului cardiac 24x7, monitorizarea ciclului de odihnă, dar și SpO2 monitor, o funcție care măsoară nivelul de oxigen din sânge.

Ceasul inteligent are, de asemenea, certificare IP68 pentru rezistența la praf și umiditate și are implementată și o funcționalitate numită Smart Notifications, prin care utilizatorul este anunțat când primește apeluri, SMS-uri sau notificări din partea unor aplicații. Acesta este alimentat de o baterie de 160 mAh ce promite o durabilitate de până la 9 zile.

Realme este una dintre companiile care reușește de fiecare dată să atragă atenția publicului, datorită dispozitivelor originale pe care le lansează, în care încorporează funcții avansate la prețuri accesibile.

Astfel, lansările sunt în vizorul multor pasionați de tehnologie, iar epuizarea stocurilor nu este o noutate. Mai ales în țări precum India, acolo unde populația este foarte numeroasă, dar și din ce în ce mai pasionată de tehnologia la prețuri avantajoase.

_______________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: