La fel cum sugerează și numele, Galaxy Watch Active 2 Golf Edition este dedicat pasionaților de golf și include un senzor de măsurare a distanței special pentru jocul de golf, dar și aplicația Smart Caddie. Aceasta din urmă este considerată ca fiind cea mai populară printre jucătorii de golf, oferind informații detaliate despre mai bine de 40.000 de terenuri de golf din întreaga lume. Smartwatch-ul va fi disponibil în variantele de culoare Aqua Black (44mm) și Pink Gold (40mm), iar ca preț ar putea ajunge până la 325 de dolari.

Al doilea ceas inteligent Galaxy Watch Active 2 anunțat în această săptămână este LTE Aluminium și este conceput special pentru clienții tineri, cu toate că are un preț similar cu modelul pentru jucătorii de golf. Cu ajutorul său, utilizatorii pot realiza apeluri telefonice, pot trimite mesaje text și, la fel ca Golf Edition este disponibil pe două măsuri diferite – 40mm și 44mm. Clienții vor putea alege, însă, din trei versiuni de culoare – Aqua Black, Cloud Silver și Pink Gold.

Referitor la disponibilitate, ambele modele pot fi cumpărate din Coreea de Sud deja, iar Samsung a confirmat că Golf Edition va fi lansat și în SUA și Marea Britanie, pe când LTE Aluminium va fi adus pe piețele europene și în țările asiatice foarte dezvoltate.