Samsung va arăta tabletele Samsung Tab S7 și Galaxy Tab S7+. Noile gadgeturi vor avea un design nou, diferit față de versiunea anterioară, și va avea o tastatură detașabilă și o husă.

Marginile tabletei sunt plate și nu poți să nu asemeni Galaxy Tab S7 cu iPad Pro 11. Galaxy Tab S7 și S7+ au apărut într-o imagine care a fost publicată pe internet de Evan Blass, cunoscut pentru dezvăluirile sale în materie de telefoane sau tablete.

Camera de selfie va fi în partea de sus, atunci când ții tableta pe orizontală, deci vei putea avea apeluri video ca pe un laptop. În imagine vedem și un stylus S Pen, însă nu știm încă dacă are și funcții speciale.

Galaxy Tab S7 se anunță a fi una premium și foarte performantă. Tableta are un procesor Snapdragon 865 și cu un modem 5G, alături de 6 GB memorie RAM, iar displayl are o diagonală de 11 inci și este de tip AMOLED. Mai mult acesta ar suporta o rată de refresh de 120 Hz.

Practic, în această combinație, tableta ar putea fi o alternativă la laptop pentru munca de birou, browsing, editare de texte și realizări de prezentări. De asemenea, ar putea fi bună pentru jocuri Android sau pentru filme. Deocamdată aceste informații nu au fost confirmate, însă vom vedea dacă se vor confirma la evenimentul Samsung din luna august.

_________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: