Perechea de pantaloni este specială prin faptul că are un buzunar dedicat telefonului Samsung Z Flip3. Acesta este amplasat deasupra piciorului drept și este făcut pentru a găzdui telefonul pliabil al sud-coreenilor.

Totuși, celelalte buzunare ale blugilor sunt fie închise, fie au fost scoase cu totul. Deci nu prea poți lua cu tine și alte lucruri pe care să le „găzduiești” în buzunare. 

Într-un comunicat de presă, Samsung se întreabă „cine are nevoie de buzunare mari”, motivând că a decis ca acestea să fie înlăturate complet de modelul lor de blugi pentru că „ocupă prea mult spațiu”, „nu arată bine” și „cele mai noi telefoane pot să cadă din ele”.

Dacă vrei să cumperi această pereche de pantaloni atunci va trebui să mai aștepți puțin. Deocamdată aceaștia se vor vinde doar în Australia la un preț de 1500 de dolari australieni, adică în jur de 4800 de lei, iar la pachet vin cu un telefon Samsung Galaxy Z Flip3 gratuit. Telefoanele incluse au 128 GB stocare și sunt disponibile în patru culori: cream, black, green sau lavender.

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: