Samsung nu a pus încă tehnologia display-ului flexibil pe o tabletă, deși o astfel de mișcare pare inevitabilă. Și un brevet nou dezvăluit arată că Samsung se gândește la cum să traducă designul Samsung Galaxy Z Fold 2 și Samsung Galaxy Z Flip pe dispozitive mai mari.

Brevetul pentru „Dispozitiv de afișare” a fost descoperit de LetsGoDigital, care a produs și randările și ilustrațiile pe care le vedeți în acest articol.

Atunci când este deschisă, tableta Samsung arată ca oricare alta, cu excepția celor două crestături subtile de pe ambele părți ale ecranului în care se află mecanismul de pliere. Pe laterale se găsește portul de încărcare al tabletei, butonul de alimentare și difuzoarele, în timp ce în cadrul ramei pe o parte se află camera și microfonul frontal al tabletei. Acest lucru este destul de similar cu aspectul Samsung Galaxy Tab S7 și Samsung Galaxy Tab A7 - în afară de balama, desigur.

Ilustrațiile din brevet arată un dispozitiv cu o parte mai groasă și una mai subțire. Acest lucru ar putea face tableta mai ușor de manevrat cu o singură mână. Spre deosebire de telefoanele Samsung Z Fold sau Z Flip, nu există ecran extern sau modul de cameră pe acest design de tabletă.

Sursa foto: TomsGuide/LetsGoDigital

__________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: