Noua serie de ecrane profesionale imbunatațeste procesul de comunicare pentru retaileri si alte companii

Samsung Electronics Co., Ltd. si-a prezentat noul portofoliu Smart Signage la targul de tehnologie IFA 2015. Noile ecrane ofera solutii complete de afisaj pentru orice companie din retail sau din alte industrii.

„Spatiile comericale devin tot mai aglomerate, iar ecranele performante le ofera companiilor avantaje semnificative prin redarea eficienta a continutului adaptat fiecarui tip de consumator. Ne-am bucurat sa prezentam tehnologiile avansate ale ecranelor SMART Signage si felul in care acestea creeaza noi oportunitati pentru companii, permitandu-le sa livreze continut intr-un mod interactiv, venind astfel in intampinarea nevoilor consumatorilor lor,” a declarat Seok-gi Kim, vicepresedinte senior Visual Display Business, Samsung Electronics.

Ecranele profesionale Samsung le ofera clientilor si angajatilor experiente noi, prin imagini mai clare si afisarea de impact a mesajelor, dar si noi oportunitati de monetizare si productivitate. Cu un portofoliu flexibil ce include ecrane LED pentru utilizare la interior si la exterior, monitoare ergonomice si ecrane profesionale cu TV tunner, Samsung le-a oferit participantilor IFA o prezentare a felului in care vor evolua aceste solutii pentru afaceri in viitor.

Magazinul viitorului

Participantii la targul IFA au avut ocazia sa vada cum vor arata spatiile comerciale in viitor, fiind echipate cu tehnologia ecranelor interactive si informative. Gama de ecrane Samsung dedicate retailerilor le ofera clientilor o experienta de cumparaturi mai intuitiva si informativa. Tehnologia inovatoare va putea procesa miscarile utilizatorilor si va anticipa interesele acestora fata de diferite produse din magazin, livrand continut publicitar dedicat pe masura ce acestia se deplaseaza in interiorul magazinului spre cabine de proba virtuale, ecrane de tip oglinda si ecrane pentru afisaj digital de dimensiuni mici, care le ofera mai multe optiuni de explorare a produselor in cataloage interactive.

Mai mult, Samsung a expus primul ecran transparent OLED creat de companie. Cu un panel subtire, cu auto-iluminare, ecranul Samsung OLED le ofera retailerilor o solutie dinamica de design de interior, ce reda imagini perfecte din orice unghi. Luminozitatea ecranului si calitatea superiora de redare a imaginilor capteaza atentia clientilor si livreaza continut promotional si informativ mai eficient.

Ecrane LED captivante

Pentru a veni in intampinarea utilizatorilor cu activitati in zona corporate, retail, industria sportiva, de divertisment sau transporturi, Samsung si-a extins expertiza in tehnologia ecranelor LED, odata cu achizitia producatorului YESCO Electronics, pentru a oferi calitate superioara a imaginii, durabilitate extinsa si suport tehnic de incredere.

Disponibile in Europa incepand cu luna septembrie 2015, ecranele Samsung LED pentru interior redau imagini cu o distanta dintre pixeli de 1,5mm, respectiv 2,5mm si dispun de diode de cea mai buna calitate, pentru un contrast mai puternic si imagini desprinse din realitate.

Ecranele LED sunt calibrate la cele mai inalte standarde pentru a asigura continuitate si acuratete in redarea imaginilor, chiar si in conditii extreme. in plus, ecranele de afisaj digital Samsung LED sunt disponibile in format rectangular si curbat, oferind companiilor posibilitatea de a-si instala cu usurinta ecrane care sa se potriveasca profilelor si nevoilor lor.

Ecrane promotionale si de divertisment all-in-one

imbinand beneficiile afisajului digital cu calitatea imaginii si redarea in timp real, seria Samsung SHOP TV RMD permite diferite scenarii de redare a continutului, atat pentru companiile mici si mijlocii, cat si pentru cei care au un birou acasa. Disponibile cu diagonale de 40, 48 si 55 de inci, aceste ecranele all-in-one permit afisarea de continut divers, cat si redarea de imagini televizate.

Seria SHOP TV dispune de software-ul de gestionare a continutului Samsung MagicInfo Express Content Creator 2. Cu ajutorul acestui software, companiile isi pot crea, programa, personaliza si actualiza ofertele promotionale usor si rapid, la costuri reduse comparativ cu ofertele de afisaj pe materiale imprimate.

Share articol: