Așa cum au descoperit cei de la Phone Arena, Apple - sau mai degrabă pagina Amazon US a companiei - folosește Samsung Galaxy S21 pentru a face reclamă propriilor căști Beats Studio pentru Android (și iOS). Alăturarea este una foarte surprinzătoare, mai ales că celor de la Apple nu le face plăcere deloc să vorbească despre competiție.

De curând, însă, compania a început să se orienteze și spre compatibilitatea cu sistemul de operare Android - de exemplu, în cadrul celui mai recent eveniment WWDC care a avut loc acum câteva săptămâni, Apple a anunțat că FaceTime va fi disponibil și pentru Android. Totuși, situația de pe pagina Amazon US este una inedită, pentru că este o asociere nu doar cu unul dintre rivalii Apple, ci cu cel mai mare adversar al său.

Intrigant este faptul că imaginile nu par a fi o greșeală, dimpotrivă - situația pare să fie construită intenționat. Cumva, poate, pentru a sugera ideea că, dacă aceste căști funcționează și cu telefoanele Android, utilizatorii se pot aștepta la o experiență cu adevărat spectaculoasă dacă le folosesc alături de un iPhone.

___________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: