Sony isi extinde portofoliul de dispozitive Solid-State Drive (SSD) externe cu o noua serie varf de gama SL-E. Noul model este un SSD extern de mare capacitate, suficient de mic cat sa incapa in buzunar, dar suficient de puternic pentru transfer sigur si de mare viteza a datelor.

Conceput pentru a raspunde nevoilor unor profesionisti precum arhitecti, ingineri si cercertatori, dispozitivul extern solid-state drive este mai mic decat un card bancar, asa ca poate fi transportat oriunde si ofera capacitati de stocare de pana la 9560 GB care pot pastra toate fisierele importante la indemana.

Compatibil cu o gama larga de dispozitive

SSD-ul este echipat cu porturi compacte si reversibile USB Type-C pentru conexiune cu cele mai noi device-uri mobile, dar si cu port standard-A.

Echiparea cu ambele tipuri de porturi asigura compatibilitatea cu o gama larga de dispozitive, inclusiv Mac si PC-uri cu Windows, dar si smartphone-uri si tablete Android.

Ideal pentru fotografie profesionista

Drive-ul SL-E este o solutie excelenta pentru profesionistii din domeniul fotografiei digitale. Interfata USB 3.1 Gen 2 ofera o conexiune de capacitate mare, ultra-rapida pentru PC, ceea ce transforma dispozitivul in partenerul perfect pentru cei care au nevoie de tethering de inalta performanta pentru fotografierea cu camere precum noul Sony α7 III.

Viteza de transfer de date de pana la 540 MB/s (citire) si 520 MB/s (scriere) e recomandata pentru backup rapid, verificare si retus de imagini. Aceste lucruri fac din dispozitiv unul durabil care este foarte util pentru sedintele foto sau pentru profesionistii care au nevoie sa stocheze si sa trasporte usor un volum mare de date la care sa aiba acces rapid. 

Siguranta datelor

Drive-ul SL-E foloseste memorie flash, fara componente mobile in interior, ceea ce imbunatateste rezistenta la socuri si reduce sansele de aparitie a defectelor mecanice si pericolul pierderii datelor. SL-E incorporeaza, de asemenea, software-ul ENC DataVault Lite care ofera securitate completa pentru fisiere. 

Gama E include elemente utile ca suprafata valurita pentru o aderenta mai buna si LED de acces, usor de observat.

Modelul cu capacitate de 240 GB va costa aproximativ 800 lei si va fi disponibil incepand cu luna mai 2018.

 Modelul cu capacitate de stocare de 480 GB va costa aproximativ 1100 lei si va fi disponibil incepand cu luna mai 2018.

Modelul cu capacitate de stocare de 960 GB va costa aproximativ 2250 lei si va fi disponibil incepand cu luna mai 2018.