În 2016, Apple lansa pe piață AirPods, celebrele sale căști in-ear care au devenit în multe locuri un standard nu numai pentru clienți, ci mai ales pentru producători.

Potrivit jurnaliștilor de la Bloomberg, Apple lucrează acum la două noi variante de căști, unele pentru fitness, iar altele premium, din piele. 

Sursa citată precizează că modelul premium ar putea veni cu bureți speciali îmbrăcați în piele care se pot schimba atunci când sunt deteriorați. 

Această piață a căștilor mari, care acoperă urechea în integralitate, nu ar fi una integral nouă pentru Apple, care în trecut s-a asociat cu Beats Audio, brandul deținut lui Dr. Dre, celebrul producător hip-hop, pentru o integrare mai bună a sistemului audio în device-urile sale.

Cu toate acestea, concurența pe această piață va fi acerbă, acolo unde Bose și Sony au deja căști impresionante, mai ales atunci când vorbim despre căști cu o izolare fonică de top.

Recent, compania germană Curved a realizat un mock-up cu posibilele căști de la Apple și cum ar putea arăta ele, iar imaginile sunt spectaculoase.