Telegraph.co.uk a realizat un TOP al celor mai inutile gadgeturi aduse anul acesta la targul de tehnologie din Las Vegas.
 
De la incarcatoare wireless pentru hipsteri, la jachete "smart" pentru domnisoare, pana la supraveghetor permanent pentru copii, sunt destule care nu au ce cauta in "Liga Campionilor" gadgeturilor.
 
Nu negam ideile inovative si nici faptul ca cei care le-au realizat se pricep la asa ceva, insa nu toate inventiile sunt neaparat bune.
 
Iata topul realizat de Telegraph:
 
1. Tastatura QWERTY pentru iPhone
 
2. Colierul care te anunta cand primesti LIKE-uri pe Facebook si emailuri.

 
3. Aplicatia "NameTag" te ajuta sa identifici o persoana necunoscuta dupa fata intr-o multime. Dincolo de inovatie, credem ca incalca niste legi de securitate.
 
4. Jacheta care te ghideaza prin oras. Este dotata cu un sistem GPS conectat la telefon si vibreaza in zona umerilor in clipa in care trebuie sa faci stanga sau dreapta.
 
5. OhMiBod blueMotion este o aplicatie conectata la un vibrator micut pus in lenjeria intima ce poate fi controlat de pe telefonul mobil.
 
6. ZTE Iconic Phablet. Numele "Iconic" poate fi tradus "Ironic", si asta pentru ca Phabletul de la ZTE vine cu specificatii extrem de slabe.
 
7. Duracell Powermat este denumit in Marea Britanie drept "incarcatorul wireless pentru hipsteri". Montat in mesele fast-food-urilor acum puteti sta cu orele la o cafea, fara sa vorbiti cu persoana din fata dumneavoastra, ca sa dati LIKE-uri si sa postati pe Instagram. Bateria nu se va mai descarca niciodata.
 
8. RoboThespian este un robot ce poate fi programat sa cante sau sa sparga conturi online.
 
9. Mother, in afara de faptul ca arata infricosator, este un dispozitiv care sta conectat tot timpul la ceea ce faceti prin casa, calculeaza temperatura din jurul dumneavoastra, daca sunteti la cuptor, baie sau la frigider.
 
10. Husa de iPhone NueVue este ideala "Monk", detectivul din serialul cu acelasi nume, care are o fobie la praf si mizerie. Cu totii vrem un ecran curat, dar parca o husa dotata cu un material special care ne curata de fiecare data telefonul arata ca o mica... obsesie.
 
11. Tocatorul cu suport pentru iPad poate suna pentru o secunda OK pentru cei care isi incearca in bucatarie talentul la gatit. Pana cand incepem sa ne gandim ca in jurul unui iPad vom folosi in 99% din timp obiecte ascutite.
 
12. Aplicatia cu care iti dai demisia. Nu sfatuim pe nimeni sa-si dea demisia in acest fel. Aplicatia are doar trei optiuni, niciuna buna pentru a pleca si a lasa o usa deschisa: Mi-e sila de lumea corporatista; Vreau sa fiu bogat; Mi-am gasit o slujba noua sunt cele trei variante.