Apple Glass Steve Jobs Edition este un omagiu adus ochelarilor Lunor Classic PP pe care îi purta co-fondatorul companiei, dar cu funcționalități smart de ultimă generație.

Noul concept are șase camere, funcție de urmărire a privirii și recunoaște gesturile pentru a procesa comenzi. Modelul poate detecta mâncarea, caloriile și vine cu un încărcător similar cu cel al unui AirPod. Design-ul este minimalist, iar rama ochelarilor seamănă puțin cu cea a Google Glass. De asemenea, prototipul are și o rotiță pe lateral, probabil pentru a fi folosită la navigare, pentru zoom sau pentru clarificarea imaginii, atunci când este cazul.


Două dintre camerele principale sunt poziționate între cele două lentile, în mijlocul ramei. Există și camere laterale, și unele aflate în zona lentilelor, iar totul vine la pachet cu o husă care conține și un aparat de sterilizare cu raze UV.

Modelul Apple Glass este realizat din aluminiu și policarbonat, pentru un corp ușor. Oferă două zile de autonomie și sistem de eye tracking, deci prototipul ediție limitată Steve Jobs pare unul superior. E de urmărit însă și cum va arăta interfața de utilizare, care poate să aibă un rol important în succesul unui produs. 

__________________________________________________________________________________________________

Urmăriți emisiunile preferate pe protvplus.ro: