Krüger & Matz, brandul polonez de IT&C, care a intrat recent pe piata locala cu dispozitive de telefonie mobila si echipamente audio elegante, lanseaza acum Classic SmartWatch, primul dispozitiv purtabil. Acesta este compatibil cu sistemele de operare Android 4.3, IOS7 si cele ulterioare, iar tehnologia Bluetooth 4.0 permite instalarea aplicatiei SmartWear, prin care utilizatorii pot controla cele mai importante functii ale smartphone-ului si pot avea acces constant la notificari.

„Acesta este primul smartwatch Krüger&Matz si, de asemenea, primul produs pe care il lansam in 2015. Am dezvoltat acest ceas inteligent ca raspuns la cererea in continua crestere din partea clientilor nostri. Tehnologia este din ce in ce mai importanta in activitatile noastre, motiv pentru care vrem sa le oferim clientilor nostri mai multe optiuni, adaptate stilului lor de viata dinamic, pentru ca ei sa raspunda provocarilor in timp real”, spune Michal Leszek, fondatorul Krüger&Matz.

SmartWatch Classic este creat pentru utilizatorii activi de gadget-uri, si completeaza perfect portofoliul de produse Kruger&Matz. Dispozitivul este echipat cu procesor Aster MediaTek MT2502, sistem LinkItem Linux si Bluetooth 4.0 Low Energy. Datorita sincronizarii usoare si rapide cu un smartphone, ceasul inteligent Kruger&Matz este foarte util in situatiile in care utilizatorul nu poate raspunde la telefon, de exemplu atunci cand conduce.

Totodata, noul SmartWatch Krüger&Matz poate functiona si ca un telefon mobil cu speaker datorita faptului ca are microfonul si speaker-ul incorporate. Mai mult, importand lista de contacte din telefon in Classic SmartWatch, clientul poate sa aleaga direct din lista numarul pe care doreste sa-l apeleze sau poate sa il formeze manual. Un alt beneficiu pe care noul produs K&M il aduce utilizatorilor este posibilitatea de a trimite mesaje si texte scurte, folosind template-urile de mesaje existente.

De asemenea, cu SmartWatch-ul Krüger&Matz utilizatorii au posibilitatea de a controla direct de la incheietura mainii player-ul de muzica si camera de pe telefonul mobil. Dispozitivul este echipat cu un sistem de alerte care informeaza posesorul cand se pierde semnalul sau conexiunea la Bluetooth. O alta functie importanta este Find My Device, care localizeaza un telefon sau un smartwatch pierdut – fie smartphone-ul trimite un mesaj catre smartwatch cu ajutorul aplicatiei, fie invers.

Ceasul inteligent Krüger&Matz este echipat cu un touchscreen (display de 1,6 inch), cu o rezolutie de 240×240 pixeli, ceea ce inseamna ca ora este vizibila chiar si atunci cand screensaverul este activat. Carcasa de grafit si o curea neagra de silicon confera ceasului o eleganta deosebita, iar cele patru fete disponibile vor fi atat pe placul celor care prefera un look clasic, cat si placul celor care adopta stilul sport. Dispozitivul are un grad de protectie IP67, ceea ce inseamna ca este rezistent la praf si la apa, inclusiv la scufundari pana la o adancime de 1m. Ceasul inteligent Kruger&Matz are Bluetooth 4.0 Low Energy si o baterie 315mAh cu o durata de viata de pana la doua zile (pentru utilizare normala) sau mai multe zile (pentru utilizare in standby, fara Bluetooth).

Pretul recomandat de producator pentru comercianti pentru Classic SmartWatch este de 399 lei.

In Romania, produsele Krüger&Matz sunt disponibile online (www.Krügermatz.ro) si in magazinele partenere Selgros, Cora, CEL.ro si pcgarage.ro. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.Krügermatz.ro.

Despre Krüger&Matz

Brandul Krüger&Matz a aparut pe piata din Polonia in 2010, istoria sa fiind cel mai bine caracterizata de doua cuvinte: pasiune si viziune. Krüger&Matz doreste sa isi inspire clientii sa traiasca ghidati dupa valori si pasiune, iar prin produsele sale isi propune sa le ofere acestora instrumentele necesare pentru o viata mai buna. Drept urmare, din portofoliul Krüger&Matz fac parte casti cu un design si o calitate a sunetului foarte buna, echipamente audio, precum si dispozitive mobile moderne ca tablete si smartphone-uri. Krüger&Matz este un brand care le ofera oamenilor o optiune, ramanand la latitudinea lor daca doresc sa achizitioneze un produs care apartine unui producator renumit sau sa benficieze de un produs nou, cu aceeasi calitate si functionalitate, dar la un cost mult mai accesibil. intrebarea pe care Krüger&Matz o adreseaza utilizatorilor este: merita sa alegi un produs mult mai accesibil si astfel sa poti investi mai mult in pasiunile tale?