Vara se apropie cu pași repezi și poate dorești să vezi un film sau un meci de fotbal afară, în aer liber, nu într-o sufragerie mică. Exact pentru acest scop, sud-coreeni au realizat televizorul „The Terrace”, conceput pentru a fi amplasat afară.

Asta înseamnă că nu ar trebui să-ți faci griji dacă începe o ploaie. Televizorul are un certificat IP55 pentru rezistență la apă și praf. Totuși, Samsung nu a dat mai multe detalii despre această rezistență la apă, însă nu-mi imaginez că rezistă la o ploaie de două-trei ore.

De asemenea, televizorul are un strat aplicat peste ecran ce elimină reflexiile, iar luminozitatea maximă este una uriașă de 2000 de niți, ceea ce înseamnă că te poți bucura de conținut chiar dacă e un soare puternic afară.

Televizorul va fi disponibil cu trei diagonale (55, 65 și 75 de inci), are rezoluție 4K vine cu tehnologia QLED și va fi lansat mai întâi în SUA și Canada apoi va ajunge și în alte țări precum Germania, Australia sau Noua Zeelandă.

De asemenea, compania a anunțat și un soundbar rezistent la apă ce poate acompania televizorul pentru o experiență completă