Copiii din ziua de astăzi s-au născut într-o eră complet tehnologizată.  Ei nu știu cum e să nu fi conectat la internet  24 din 24 de ore. Pentru ei universul online nu este doar un stil de viață, ci singurul mod de a trăi pe care îl cunosc. De aceea, dacă ai un copil și cauți un cadou de care să se bucure cu adevărat, sfatul nostru este să investești într-un ceas inteligent.

5 Motive pentru a investi într-un ceas inteligent

#1 Este cea mai simplă metodă să verifici în permanență dacă cel mic este în siguranță

Investește într-un ceas inteligent pentru copii cu ajutorul căruia poți afla în orice moment unde este puiul tău. Cumpără de pe site-ul www.xkids.ro un ceas Wonlex sau Twinkler cu GPS și conectează-l la telefonul mobil. Astfel de ceasuri sunt compatibile cu rețelele de telefonie mobilă din România și îți permit prin funcția GPS să afli locul exact unde copilul tău își desfășoară activitatea în orice moment al zilei indiferent de locul în care se află. În plus, sunt dotate și cu un buton SOS pe care copilul îl poate folosi dacă se află în pericol sau se simte amenințat. Lumea nu este și nu a fost niciodată un loc complet sigur pentru cei mici. Dar nici nu poți să fii în permanență cu ei sau să le răpești libertatea de mișcare. De aceea, cea mai bună soluție de a-i proteja este investiția într-un ceas inteligent. 

#2  Au un design pe placul oricărui copil

Când vine vorba de ceasuri inteligente, oferta este foarte diversificată. Ceasurile cu GPS au un design modern și sunt disponibile într-o gamă largă de culori astfel încât ai de unde alege și poți oferi copilului tău un dispozitiv pe care îl va îndrăgi cu siguranță. De asemenea, sunt foarte plăcute la purtat și nici nu incomodează în momentul practicării sporturilor, sau în general, pe terenul de joacă.

#3 Nu reprezintă o investiție prea mare pentru părinți

Este greu să fii părinte având în vedere că la cheltuielile zilnice pentru alimentație, îmbrăcăminte și sănătate se adaugă și cele speciale făcute cu diferite ocazii. Dar este o adevărată bucurie să dăruiești mai ales când știi că destinatarul este copilul tău. De aceea, ceasurile inteligente reprezintă cadoul ideal nu doar pentru copii, ci și pentru părinții care plătesc pentru ele. Chiar și cele mai performante modele nu depășesc prețul de 400 de lei și au multiple aplicații de comunicare și monitorizare, dar și funcții pentru un stil de viață îmbunătățit.

#4 Promovează ideea de mișcare

Spre deosebire de alte aparate smart, ceasurile inteligente îți scot copilul afară în loc să-l țină în casă. Funcțiile de monitorizare a activității sunt foarte atractive pentru copii și asta îi determină să alerge mai mult atunci când se întâlnesc în parc, să exerseze mai intens în timpul practicării unui sport și în general, să se joace mai cu poftă.

#5 Îi ajută să-și dezvolte inteligența

Copiilor le place tot ce este nou în materie de tehnologie. Iar această curiozitate a lor ar trebui încurajată mai ales pentru faptul că IT-ul este cea mai bine plătită meserie la momentul  actual și cel puțin pentru următoarele decenii programarea este o abilitate care va fi la fel de apreciată și căutată ca în prezent. De aceea investește în gadgeturi pe care copilul tău să le poată folosi după bunul plac și să aibă și plăcerea de a le descoperi. Ceasurile smart sunt foarte performante și datorită aplicațiilor lor îi fac pe copii curioși și le dezvoltă imaginația, creativitatea și inteligența.

Ceasurile smart sunt cel mai potrivit cadou pentru un copil!

Mai mult decât un articol vestimentar sau o jucărie nouă, copii preferă gadgeturile pentru adulți. Ele le dau un sentiment plăcut, de acceptare și încredere din partea părinților care le încredințează un lucru valoros. În plus, îi ajută să fie mereu în siguranță, apărați de pericole și tot ce le-ar putea face rău, în cel mai cool mod cu putință pentru un copil.