Noua editie a Atlasului Digital al Romaniei aduce in plus faţă de versiunea precedenta peste 16.411,54 de kilometri de drumuri, ridicand la un total de 306.162,33 km de cai de comunicatii acoperirea in teritoriu, cu acoperire imbogatită in judetele Ialomiţa, Buzău, Vrancea, Teleorman, Galati, Suceava si Caras-Severin. Numarul de informaţii de tip punct de interes est si el mai mare, ridicandu-se in aceasta editie la 337.531 puncte împărtite in 480 de categorii.

Galeria modelelor 3D s-a imbogatit cu reprezentarea detaliata a Cetatilor medievale de la Fagaras si de la Braşov-Citadela, a castelului Karoly de la Carei precum si a reconstituirii quadriburgium-ului roman tarziu de la Hinova. Pasionatii de istorie vor descoperi in această ediţie in premiera elementele de detaliu ale mai multor monumente si situri arheologice.

Editia actuala are 516.6 MB marime si ruleaza exclusiv pe echipamente de navigatie Garmin.Pretul Atlasului Digital al Romaniei v5.10, RO.A.D.2013.20 este de 475 Lei fara TVA si este disponibil pe www.garmin.ro.