Garmin a lansat Edge 200, un sistem dedicat celor care practica fitness sau ciclism. Usor si stilat, Edge 200 dispune de un receptor GPS de inalta sensibilitate care inregistreaza distanta, timpul, viteza si drumul parcurs. Dispozitivul poate fi transferat rapid de pe o bicicleta pe alta si rezista la orice conditie meteo.

"Dezvoltand Edge 200, ne-am adresat in special acelora care vor sa confere importanta rezultatelor, cu care sa probeze propriile performante si care sa ii convinga sa foloseasca bicicleta din ce in ce mai des," a precizat Andrew Silver, EMEA Product Manager-Fitness in cadrul Garmin. "Fara a fi nevoia unei instalari sau adaugari a unor senzori, aparatul porneste printr-o simpla apasare. Cu ajutorul comunitatii Garmin Connect, poti sa impartasesti rezultatele noii tale pasiuni cu prietenii, familia si alti ciclisti."

Simplu, precis, de incredere: Fie ca folosesc bicicleta pentru relaxare, fie pentru fitness, utilizatorii vor fi incantati sa vada rezultatele pe ecran: cat de departe si cat de repede au rulat, rezultate primite fara ajutorul firelor sau a senzorilor. Edge 200 stocheaza datele a 130 de ore de pedalat si sorteaza activitatile pentru a gasi cel mai rapid traseu, cel mai lung sau ultimul traseu realizat, informatii ce o sa le ofere ciclistilor un plus de motivatie. Cu o autonomie a bateriei de 14 ore, Edge 200 dispune de o interfata USB pentru incarcare si transfer rapide de date.

Functie GPS: Cantarind doar 56 de grame, Edge 200 dispune de un receiver GPS dotat cu tehnologia de predictie a satelitilor HotFix, ce ii ajuta pe cicilsiti sa pedaleze fluent. Pe parcurs ce rezultatele se imbunatatesc, Edge 200 pemite setarea alertelor pentru distanta, timp, calorii, caracteristici ce ajuta la atingerea mai usoara a obietcivelor.

Garmin Connect: Edge 200 inregistreaza de asemenea traseul pe care ciclistii pedaleaza dar si distanta si viteza: plimbarile regulate se pot transforma in dueluri palpitante cu Courses, o functie cu care ciclistii isi pot depasi vechile performante in timp real, afisand situatia actuala concomitent cu ultima performanta. Iar cu ajutorul Garmin Connect, noile curse pot fi inregistrate usor: ciclisitii pot cauta de-alungul comunitatii Garmin trasee din zona lor, pe care le pot descarca direct pe Edge 200. Pot crea noi trasee folosind functia Course Creator.

Garmin Connect este locul in care utilizatorii Garmin isi pot incarca traseele parcurse, stabili obiective, impartasi trasee cu prietenii si familia, fiind integrati unei comunitati online unde sunt adunate aproape 100 de milioane de activitati din intreaga lume. Garmin Connect afiseaza date precum timpul, distanta, viteza, elevatia si ritmul cardiac. Aceste informatii sunt afisate prin tabele, ilustratii, rapoarte si o varietate de reprezentatii cartografice precum strazi, fotografii, date topografice si harti de elevatie.

Produsul va fi disponibil la sfarsitul acestui an la un pret recomandat de 149 Euro.Sursa: Fast Forward Communications


Citeste si:

O aplicatie gratuita pentru iPhone iti gaseste o partener la numai cativa metri de tine

Alexandra Stan si-a lansat primul album. Contine 8 single-uri si cinci remixuri

E dovedit stiintific! Ne place sa "verificam" telefonul si laptopul partenerului

Ce gest scandalos a facut Rihanna intr-un balcon, de a atras bliturile tuturor pararazzilor? FOTO

VIDEO Facebook se va schimba radical! Vezi noua interfata si noile functii