Producatorul autohton Televoice Grup lanseaza in premiera in Romania programul BUY BACK pentru sisteme de nagivatie. Pentru fiecare GPS vechi trimis catre Evolio, utilizatorul poate beneficia de o reducere de 80 RON din pretul GPS-urilor de 5" Evolio Preciso, Evolio HI-Speed 5 si X-Slim, echipate cu harta Full Europa.

Programul Buy Back se aplica in sistem 1 la 1. Astfel, utilizatorul se poate bucura de reducerea de 80 RON pentru un singur GPS returnat, respectiv achizitionat. Reducerea de 80 RON nu se cumuleaza de la mai multe GPS-uri returnate pentru achizitia unui produs nou.

Pentru a beneficia de discount-ul de 80 de RON, GPS-ul trebuie sa fie complet (carcasa fata/spate, display, placa de baza, baterie), cutia sau alte accesorii achizitionate odata cu produsul nefiind necesare returnarii. GPS-ul returnat poate apartine oricarei marci de GPS de pe piata.

Produsele achizitionate prin sistemul BuyBack nu beneficiaza si de celelalte promotii sau oferte in curs. Produsele vechi trebuie returnate doar catre companie, programul nefiind intermediat de catre lanturile de distributie din tara. Programul va fi in vigoare pana la data de 31 iulie 2012.

 

Sursa: Evolio