Specialistii din industria IT spun ca Apple s-a grabit in acest an sa lanseze tot felul de dispozitive, mai mult sau mai putin interesante, la mica distanta unele de altele. Drept urmare, in 2013 nu se anunta niciun mare eveniment, potrivit Business Insider.

Anul acesta am vazut, in martie, noul iPad, apoi in iunie a aparut MacBook de 15 inch, in septembrie s-a lansat iPhone 5, luna aceasta o noua generatie de iPod-uri, dar si iPad mini, iPad generatia a 4-a, noul iMac si MacBook de 13 inch.

Specialistii din IT se intreaba ce va aduce nou anul viitor, primul total neinfluentat de Steve Jobs: “Nimic, de fapt. Poate un upgrade la Mac Pro, dar cui ii pasa de aceste mici imbunatatiri? Poate un redesign la iPad, dar dupa ce a suferit deja doua upgradari in 2012, pare greu sa ne imaginam un alt model de tableta pana in octombrie 2013. De asemenea, este asteptat sa apara iPhone 5S si nu iPhone 6”, scrie BusinessInsider.

Singurul care ar putea impresiona anul viitor ar fi Apple TV, despre care se tot vorbeste in ultima perioada. 

Pe YODA.ro poti gasi cele mai noi si tari programe de downloadat. Pe YODA ai liber la download Winamp Media Player 5.63 Lite