Traind in epoca ultramodernelor CD-uri şi MP3-uri, nu stiu cati din generatia 18-19 ani au gustat “magia” sunetului produs de acul care atinge cu gratie placa! E o muzica “altfel”, avand acel ceva care nu poate fi descris in cuvinte... Asa cum spunea Cezar Panait (chitaristul trupei Omul cu Sobolani) intr-un interviu acordat recent: „Muzica e mult mai organică pe vinil. Nu mai ascultasem Nirvana de mulţi ani, iar când i-am pus la pick-up, am avut senzaţia că-mi cântă trupa-n cameră”

Exact din considerentele expuse mai sus consider ca gadget-ul celor de la Evergreen – atat ca raport calitate/pret cat si functionalitate in sine isi va face cu siguranta loc pe piata de profil. DN-USB-TP01 permite redarea și conversia discurilor dumneavoastră, transformând analogul in digital, suportă diverse viteze de redare, auto-stop, iar cei care vor sa se bucure din nou de “puritatea sunetului de vinil” il pot conecta direct la boxe.

„Acum, când totul este pe fast forward, ai nevoie de o pasiune inocentă, o dată, de două ori pe săptămână, e ca şi cum ai bea suc natural de fructe naturale” marturisea in acelasi interviu Cezar Panait.