N-am avut niciodată scanner acasă. Nefiind un fan al multi-funcționalelor, si având nevoie de scanner o dată la 6 luni, de obicei mă duceam prin vecinii care și-au ”colmatat” biroul cu ditamai hardughia. Cu toate acestea, a apărut lumina și pe strada celor care, ca și mine, urăsc scannerele flatbed, atașate sau nu de imprimante. Acum vreo două zile, vă povesteam despre cea mai mică imprimantă din lume, PrintBrush. Pentru a vă completa biroul de acasă, fără să irosiți hectare de spațiu vital, sau cel portabil fără întinderi musculare, vă prezentăm unul din cele mai compacte scannere aflate pe piață în momentul acesta: Fujitsu’s ScanSnap S1100

 

Așa cum puteți vedea din imagine, lățimea este ceva mai mare decat a unei coli A4, iar producătorul se laudă că ”digeră” o coală de dimensiuni standard la 300 dpi în 7.5 secunde transformând-o într-un PDF cu funcție de căutare. 

Dacă mai adăugăm la aceste caracteristici funcția de îndreptare automată a hârtiei de scanat, rezoluțiile maxime de 300 dpi pentru color și 600 dpi pentru alb-negru, o dimensiune maximă a documentelor scanate de 216 x 863mm precum și un preț de circa 200 USD, avem un scanner foarte atractiv. 

Interfața USB standard asigură și alimentarea electrică a perifericului, deci ați scăpat de grija unui încărcător suplimentar. 

Share articol: