NVIDIA a lansat GeForce® GTX™ 780, cel mai nou model high end in randul procesoarelor grafice, creat pentru urmatoarea generatie de jocuri PC, printre care Call of Duty: Ghosts, Watch Dogs si Battlefield 4. Compania a prezentat si versiunea oficiala a programului NVIDIA GeForce Experience™, menit sa le ofere jucatorilor GeForce cele mai noi drivere si setarile optime pentru jocuri, dintr-un singur click. 

GeForce GTX 780 se bazaza pe puternica arhitectura Kepler, cu 2,304 nuclee si 3GB de memorie GDDR5 – aducand un spor de viteza de 50% fata de modelul precedent. Placa include cele mai noi tehnologii de gaming de la NVIDIA, inclusiv PhysX® și NVIDIA TXAA™, in timp ce cele mai recente drivere GeForce reduc variatiile de fps in jocuri, oferind o redare graficamai fluida si o experienta generala imbunatatita.

GeForce GTX 780 ofera cel mai stabil framerate si cea mai fluida animatie, caracteristici esentiale pentru gaming-ul pe PC(Scott Herkelman, General Manager GeForce, NVIDIA)

Pentru a satisface cerintele jucătorilor privind customizarea si overclocking-ul, GeForce GTX 780 include tehnologia NVIDIA GPU Boost™ 2.0, care creste automat viteza procesorului grafic, pentru o performanta sporita, adaugand in acelasi timp posibilitatea de control a temperaturii si comenzi pentru ventilator, precum si un headroom pentru extra-voltaj si optimizari pentru solutiile de water-cooling.

Carcasa din aluminiu si camera de racire a vaporilor - cea mai sofisticata solutie termica creata de NVIDIA - contribuie la designul placii video. 

Noua placa de la NVIDIA se gaseste in marile magazine de gadgeturi din Romania la preturi de la 2999 RON.