In curand, pe piata din Romania, se va lansa noua tastatura de gaming Manticore de la Genius, care face parte din seria de produse GX, foarte apreciata de toti pasionatii de gaming.

Cu o paleta de 16 milioane de culori a luminii de fundal, gamerul isi poate seta culorile preferate si, de asemenea, isi poate seta luminozitatea pe patru niveluri. Tastele luminate iti ofera si un avantaj din punct de vedere tactic, permitand lansarea atacurilor asupra flancurilor inamicilor, chiar in conditii de luminozitate scazuta.  

Pentru a avea la dispozitie cat mai multe comenzi usor de accesat, Manticore are opt taste dispuse pe partea laterala a tastaturii, care nu vor distrage atentia in timpul jocului. Designul tactil este util in momentul in care este necesara utilizarea lor fara a le privi. 

Interfata Scorpion include trei profiluri de joc pentru diferite categorii de jocuri, cu posibilitatea de a le comuta instantaneu intre ele, folosind doar aceasta tasta. 

Manticore dispune de memorie incorporata pentru a preveni blocarea comenzilor, dar si de sase taste media pentru o accesibilitate sporita.

Pentru o mai buna stabilitate in timpul jocului, tastatura este prevazuta cu suporturi de cauciuc si ofera pana la 1000 Hz cu un timp de raspuns de 1 ms.

Manticore include un port USB 2.0 de mare viteza placat cu aur si un cablu de 1.8 metri. Cu doua porturi USB suplimentare situate in spatele tastaturii, se pot adauga periferice USB suplimentare precum: casti, mouse sau boxe pentru a fi implicat complet in timpul jocului. Cu un spatiu special creat pentru depozitarea cablului sub tastatura, aceasta permite eliminarea cablului inutil de pe birou.

 

 Caracteristici tehnice: 

  • Viteza mare pentru performanta in timpul jocurilor
  • Patru niveluri de luminozitate scazuta / medie / mare / off
  • 16M culori Full RGB pentru lumina de fundal in trei domenii
  • Doua porturi USB pentru periferice 
  • Opt taste macro programabile - aloca pana la 24 de macro-uri in trei profiluri 
  • Capacitate avansata de anti-ghosting pana la 20 de taste 
  • Spatiu pentru depozitarea cablului 
  • Memorie incorporata pentru a  preveni blocarea comenzilor

Produsul este disponibil la pretul de referinta de: 359.90 RON.