Printre firmele uriase care si-au facut loc in Silicon Valley se regaseste si un local mic, vechi, prafuit, dar iubit de catre toti afaceristii geniali din acea zona.

Buck's Restaurant se numeste acel loc si fiecare masa are cate o poveste speciala. Reporterii Business Insider au stat de vorba cu Jamis MacNiven, proprietarul localului, care le-a povestit cum au luat nastere PayPal, Hotmail si alte nume grele din internet.

Buck's Restaurant este celebru astazi in Silicon Valley dupa ce ani la rand toti "inventatorii" de noi site-uri de miliarde de dolari, tablete si smartphone-uri s-au strans la o masa si au pus la cale un plan de a revolutiona lumea telecomunicatiilor.


YODA pe Facebook! Da LIKE pentru cele mai noi informatii despre ACTA si din tehnologie!Singurul care nu a vrut vreodata sa treaca pe acolo a fost Steve Jobs. "Nu ii placea locul, ei voia ceva mai de calitate", explica chiar Jamis MacNiven.

Conform povestilor proprietarului, ideea pentru PayPal a aparut din parte lui Elon Musk chiar in acel local, la cateva mese mai incolo Marc Andreessen a facut cunostinta cu John Doerr si a pus mana pe finantare pentru Netscape, iar la o masa de langa geam a fost inventat Hotmail si o idee revolutionara la acea vreme: "cum ar fi sa trimitem un mail gratuit cu o reclama in el" :)