Logitech a lansat o serie de accesorii pentru tablete si smartphone-uri, ce sunt disponibile incepand cu aceasta luna si in magazinele din Romania. Acestea au fost prezentate la sfarsitul saptamanii trecute, in cadrul unui eveniment ce a avut loc la libraria Bastilia. Accesoriile sunt destinate tabletelor, o parte dintre ele putand fi utilizate si pentru smartphone-uri. 

"In Romania, tabeletele nu se afla doar intr-un trend de imagine ascendent, rapoartele din ultimul trimestru aratand ca acestea au contribuit la cresterea pietei IT", a declarat Camelia Barbalata, country manager pentru Romania, Bulgaria si Moldova. "Astfel, lansarea accesorilor Logitech pentru tablete pe piata din Romania era un pas firesc. Ele intregesc cu adevarat experienta pe care utilizatorii o au cu tabletele personale", a mai adaugat reprezentantul Logitech

Dispozitivele pentru tabletele iPad si Android numara de la tastaturi pana la boxe si ajuta la crearea unui mediu perfect pentru tablet si pentru nevoile imediate: de la citirea update-urilor de pe Facebook, postarea unei imagini pe blogul personal pana la impartasirea melodiei preferate. insa utilitatea acestora se simte mai ales atunci cand se doreste scrierea unor texte lungi, vizionarea unui film in care sunetul este un element important sau cand, in timpul unui picnic, prietenii doresc sa asculte muzica: o mica boxa portabila precum Mini Boombox poate anima atmosfera cu un sunet de calitate.


Gama de accesorii Logitech pentru tablete

Logitech Speaker Stand se integreaza perfect in orice incapere si poti asculta muzica in timp ce analizezi reteta pentru un desert gustos sau urmaresti un film asezat confortabil in pat. Logitech AV Stand permite urmarirea si partajarea de continut pe televizor. Cu telecomanda poti manipula continutul de pe tableta iar sistemul de andocare incarca dispozitivul.

Logitech Tablet Keyboard este o tastatura portabila cu o carcasa protectoare si un stand. Logitech Keyboard Case este o tastatura - carcasa protectoare cu un design aratos. Logitech Fold-Up Keyboard este o tastatura-suport full-size cu conexiune Bluetooth ce se inchide si se deschide precum o carte. inchisa, tastatura sta in siguranta sub tableta. Cand dispozitivul e deschis, suportul sprijina tableta la un unghi ideal pentru tastare.


Logitech Wireless Headset iti permite sa te bucuri de filme, jocuri sau apeluri Facetime printr-o conexiune Bluetooth.

Logitech Wireless Boombox este o boxa portabila ce ofera pana la opt ore de muzica prin Bluetooth. Fara a face rabat de la calitatea audio, Logitech Mini Boombox este o boxa-difuzor Bluetooth extrem de compacta. Sistemul audio Logitech Wireless Speaker nu include cabluri si permite plasarea acestuia in orice loc, la o distanta de pana la 15 metri de iPad sau tableta Android. Logitech Tablet Speaker este o boxa compacta, reincarcabila, cu sistem de prindere clip-on ce ofera convenienta maxima si portabilitate.

Logitech Wireless Bluetooth Speaker Adapter for Sound Devices face streaming de pe un smartphone sau o tableta catre sistemul audio dorit, folosind conectivitatea wireless Bluetooth, astfel muzica poate fi ascultata pe orice dispozitiv audio.

Accesoriile pentru tablete sunt disponibile in Romania: Logitech Speaker Stand – 229 Lei, Logitech AV Stand – 359 Lei, Logitech Tablet Keyboard – 269 Lei, Logitech Keyboard Case – 449 Lei, Logitech Fold-Up Keyboard – 440 Lei, Logitech Wireless Headset – 259 Lei, Logitech Wireless Boombox – 679 Lei, Logitech Mini Boombox – 349 Lei, Logitech Wireless Speaker – 449 Lei, Logitech Tablet Speaker – 179 Lei.

Au mai fost prezentate:

Logitech Keyboard Case

Logitech Ultrathin Keyboard Cover

Logitech Fold-Up Keyboard

Logitech Solar Keyboard Folio

Logitech Speaker System Z906

Logitech Air Speaker

Logitech Mini Boombox