Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 este o tastatura compatibila cu dispozitivele Windows, iOS si Android, care are un layout conceput pentru Windows 8.

Tastutura reincarcabila se conecteaza prin Bluetooth la pana la 3 dispozitive simultan. Ea poate interactiona cu PC-ul, tableta sau smartphone-ul si poti comuta usor intre acestea, prin apasarea unui buton.

Mike Culver, vicepresedinte de brand development Logitech, spune ca “tastatura combina functionalitatea si design-ul de care utilizatorii se bucura atunci cand conecteaza mai multe dispozitive simultan”

Tastatura este subtire si a fost realizata din aluminiu. Pentru a spori uzabilitatea ei in condiții de iluminare slaba sau de noapte, iluminarea ce se ajustează automat asigura ca tastele gravate cu laser sunt mereu luminoase si lizibile. Gadgetul detecteaza miscarea pentru a se lumina atunci cand mainile se apropie de taste.

Tastatura se incarca prin USB si are o autonomie de 10 zile cu bateria incarcata complet. In perioada in care ea este pusa la incarcat, poate fi in continuare folosita. Exista si un buton On/Off, iar indicatorul luminos arata nivelul de descarcare al bateriei.

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 are taste specifice pentru navigarea uaoara pentru utilizatorii de Windows 8. De exemplu, tasta de start a Windows 8 ofera o modalitate usoara pentru a te intoarce la ecranul de start. Acesteia i se adauga o tasta care iti permite sa comuti rapid intre aplicatiile deschise.

Logitech Bluetooth Illuminated Keyboard K810 va fi disponibilă in noiembrie la un pret recomandat de 99,99 euro.