Noile display-uri de la Philips si-au facut intrarea in tara noastra. Este vorba despre noul Philips SmoothTouch si monitoarele tactile Philips Smart All-in-One cu Android, care isi doresc sa ne ofere noi experiente multimedia. 

Philips 231C5 SmoothTouch

Philips 231C5 SmoothTouch (foto sus), un display de 23 de inch cu touch in 10 puncte, imbina flexibilitatea gesturilor tactile cu performanta unui PC. Display-ul are webcam si microfon incluse. Este un ecran IPS, cu unghi larg de vizualizare de 178 de grade si culori vii si clare. 

Display-ul Philips include SmartStand: un stand ajustabil care poate fi aplecat la aproape 60 de grade pe birou. Pentru interactiunea traditionala prin intermediul unei tastaturi, acesta poate fi indreptat.

Display-ul este flexibil in ceea ce priveste conectivitatea: cu ajutorul Smart Connect, acesta include conectori HDMI si VGA, Display Port si USB 3.0 pentru streaming de date rapid si incarcare simultana a smartphone-ului.

Philips Smart All-In-One

Noile Philips Smart All-In-One sunt disponibile in doua versiuni, de 21,5 inch si 23 inch. Ele sunt dedicate atat locuintelor, cat si scolilor, cafenelelor sau altor spatii publice.

Monitorul IPS Philips Smart All-In-One S221C4AFD cu display de 21,5 inch si monitorul ADS S231C4AFD cu display de 23 inch dispun de mod de vizualizare widescreen 16:9 cu suport full HD. Ele nu sunt doar display-uri simple, ci calculatoare in adevaratul sens al cuvantului, cu Android 4.2 si acces la magazinul Play, si procesor quad-core ARM, Nvidia Tegra T33 la 1,6 GHz.

Monitoarele produc imagini clare, sunt lipsite de efectul de flicker, iar luminozitatea si culorile puternice le permit utilizatorilor sa vada filme HD la o calitate excelenta, experienta fiind completata de un sunet stereo foarte bun.

Navigarea pe display-urile Smart All-In-One este intuitiva si mult mai distractiva. Nu este nevoie de conectarea la un PC, display-ul avand toate functionalitatile integrate.

Intrand in Google Play, utilizatorii se pot bucura de acces la aplicatii de gaming, stiri, retele sociale. Acasa, intreaga familie se poate bucura de jocurle Android preferate cu ajutorul ecranului spatios si capabilitatilor full-touch si pot comunica cu prieteni prin intermediul retelelor sociale.

Display-urile dispun de un webcam integrat, un microfon, WiFi ce suporta standardele 802.11 b/g/n, memorie de 2 GB si un spatiu de stocare de 8 GB ce poate fi marit cu ajuutorul unui card SD. 

Preturi

Philips 231C5 SmartTouch are un pret recomandat de 2199 lei, in timp ce monitorul Smart All-In-One S231C4AFD vine la 2099 lei, iar modelul S221C4AFD va fi disponibil din  aprilie la un pret de 1999 Lei.