1. Sophia Amoruso si Deborah Benton: Cele doua au infiintat si sunt in acest moment CEO, respectiv COO la Nasty Gal, o companie care inregistreaza un profit anual de 120 de milioane de dolari.

2. Jessica Herri: Fondatoare si CEO la Stella & Dot, a reusit ca la numai 24 de ani sa detina un site de super succes, Weddingchannel.com, pentru ca acum sa aiba sub comanda un startup specializat pe comercializarea de bijuterii, evaluat la 400 de milioane de dolari.

3. Pamela Springer: Presedinte si CEO la Manta, o companie infiintata in 2005, care astazi costa aproximativ 375 de milioane de dolari.

4. Cella Irvine: CEO la Vibrant Media, un business de publicitate care a ajuns astazi sa fie evaluat la 300 de milioane de dolari.

5. Wendi Sturgis: Vicepresedinte al departamentului de vanzari de la Yext, a mai lucrat la Oracle si Right Media / Yahoo!, pentru ca azi sa fie in fruntea uneia dintre cele mai promitatoare afaceri ale momentului in New York.

6. Susan Lyne si Sarah Chubb: Patron la Gilt, respectiv presedinte la Gilt City, cele doua au lucrat in trecut la nume uriase, precum ABC si Omnimedia.

7. Aslaug Magnusdottir si Lauren Santo Domingo: Cofondatoare, CEO si, respectiv Director de Creativitate la Moda Operandi.

8. Julia Hartz: Presedinte si Co-fondatoare la Eventbrite, se afla la varful unui business cu cifre de afaceri de 350 de milioane de dolari anual.

9. Deanna Brown: CEO la Federate Media, a condus in trecut si alte nume precum CondeNet, AOL si a lucrat la Yahoo!.

10. Gwynne Shotwell: presedinte la SpaceX, a mai lucrat ca inginer la Aerospace Corporation.

Sursa: Business Insider.

Pe YODA.ro poti gasi cele mai noi si tari programe de downloadat. Pe YODA ai liber la download Skype 5.10