TP-LINK lanseaza TL-WA890EA, adaptorul wireless N600 dual band pentru home entertainment, care permite conectarea instantanee la Internet a patru dispozitive de divertisment care nu dispun de un modul wireless incorporat.

Utilizatorul poate sa conecteze simultan la reteaua wireless console de jocuri, set-top box-ul pentru IPTV, televizoare smart, Blu-ray playere sau dispozitive DVR, eliminand astfel necesitatea achizitionarii de adaptoare separate pentru fiecare dispozitiv in parte, sau aglomerarea locuintei cu cabluri de retea.

viteze de transfer de pana la 300 Mbps

Adaptorul asigura viteze de transfer de pana la 300 Mbps atat in banda de frecventa de 2,4GHz, cat si in cea de 5GHz, pentru o conexiune stabila, fara latente. Utilizatorul poate sa se joace online, sa faca streaming HD si, in acelasi timp, sa navigheze pe Internet sau sa isi verifice emailurile, fara ca performanta sa fie afectata. Cu un design compact si elegant, dispozitivul este potrivit pentru utilizarea in camera de zi, insa poate fi folosit si la birou pentru conectarea de imprimante, desktopuri sau unitati NAS.

Adaptorul TL-WA890EA este compatibil cu toata gama de dispozitive care au port Ethernet si functioneaza in standardele 802.11a/b/g/n. Configurarea se face rapid si usor, cu doar o apasare a butonului WPS a routerului wireless, respectiv a adaptorului, fara a mai fi necesara reconfigurarea dupa oprirea dispozitivului. Adaptorul TL-WA890EA este compatibil cu sistemul de operare Windows 8.

Adaptorul TL-WA890EA va fi disponibil in Romania din septembrie la pretul de 206 lei cu TVA inclus.

 

Caracteristici:

  • Conecteaza instantaneu la reteaua WI-FI existenta orice dispozitiv pentru entertainment din locuinta in banda de 2,4 GHz sau 5 GHz asigurand viteze de transfer de pana la 300 Mbps pe fiecare dintre benzi.
  • Conexiune wireless rapida cu ajutorul butonului WPS
  • Compatibilitate universala – functioneaza cu orice dispozitiv prevazut cu port Ethernet
  • Compatibil cu dispozitive in standardele wireless 802.11a/b/g/n
  • Securitate avansata WEP 64/128-bit, WPA/WPA2, WPS
  • Software optimizat pentru o utilizare facila