Dispozitivul dispune de un modul de navigatie intuitiv multi-touch pentru comenzilor bazate pe gesturi, ce permite manipularea naturala a propriului calculator. Logitech Wireless Touchpad poate fi asezat oriunde pe birou, iar receiver-ul Logitech Unifying trebuie conectat la calculator prin portul USB.

"Wireless Touchpad este util pentru utilizatorii care doresc sa navigheze pe Internet intr-un mod cat mai natural," a declarat Rory Dooley, vice presedinte si manager general al diviziei Control Devices din cadrul companiei Logitech. "Acestia pot strabate site-uri intregi si pot pargurge pagini mari fara efort, navigarea fiind cat se poate de confortabila."

Modul de navigare multi-touch ofera pana la patru posibilitati de miscare a degetelor pentru a face scroll in pagini, a comuta intre tab-uri si a schimba aplicatii. Tehnologia wireless avansata 2.4 GHz elimina intarzierile, caderile sau interferentele. Bateria are o autonomie de pana la patru luni iar un indicator LED indica starea bateriei.

Logitech Wireless Touchpad va fi disponibil in Europa incepand cu aceasta luna, la un pret recomandat de producator de 49,99 Euro.


Sursa: Fast Forward Communications


Citeste si:

Logitech lanseaza tastatura si joystick-ul pentru iPad

iPad 3 este deja in productie

VIDEO Dell Latitude XT3. Un laptop-tableta se pregateste sa ajunga in magazine

Logitech Keyboard Case iti transforma un iPad 2 in laptop

VIDEO iPhone 5 cu tastatura QWERTY?