S-a spus ca Samsung Galaxy Note III vine cu un ecran "cu un pas inainte",  adica mai bun de 1080p cum au majoritatea smartphone-urilor, dar Acer pare ca a "furat startul" cu noul Liquid S2. Telefonul, care va fi prezentat la IFA Berlin, este primul care ofera o imagine ce patru ori mai buna decat cea HD.

Performanta lui Acer Liquid S2 este pe cat interesanta pe atat de inutila, avand in vedere ca spatiul de stocare este de doar 16 GB. Un material video la aceasta rezolutie cere foarte mult spatiu, doar un minut de filmare ocupand 3GB. Cu ajutorul unui card SD se poate ajunge la 128 GB, dar asta implica, fireste, o cheltuiala in plus.

Liquid S2 are o camera de 13 megapixeli si o alta de 2 megapixeli, un procesor quad-core la 2,2 GHz si 2 GB de RAM. In materie de conectivitate, smartphone-ul suporta 4G si Wi-Fi. Bateria este de 3300 mAh, iar sistemul de operare folosit este Android 4.2.2.

Aparatul va ajunge pe piata la finalul lui octombrie in doua culori: rosu si negru.

Yoda.ro va va tine la curent cu tot ce se intampla la targul din capitala Germaniei in sectiunea IFA Berlin, iar George Buhnici va transmite LIVE cele mai noi informatii pe www.stirileprotv.ro si PROTV NEWS.